torsdag 27 december 2007

En blöt och blåsig dag

Henrik håller på och säljer bilen (igen). Inte då samma bil utan en annan... Det kom nå konstiga gubbar och började lysa på bilen med en lampa utan att ens ringa till honom och fråga om dom kunde komma o kolla på hans bil, helskumt!? Hoppas inte att dom köper den. Blir så dåligt om man inte har nån o låna bil av;) Nog för att Henrik ska köpa en ny men det tar ju ett tag inann han hittar "den rätta"

Idag var vi till vihreä pysäkki i Pello. Det var väldigt blött och plaskigt väder. V köpte lite saker från penik affären för Henrik fick presentkort från sina faddrar. Dom ahr ju slutat med hans serie i torne så vi passade på att fara dit nu när vi var lediga. Precis när vi kom hem så behövde hans syrra hjälp med en säng som skulle fraktas till Kukkola från Ikea så vi blåste dit och ble bjudna på middag dessutom:)

Nu väntar ja på att Henrik ska be dom där konstiga typerna att köpa nån annas bil och på att klockan ska bli 10 för då ska i fara och föra nånting till hans Mamma. Imån jobbar jag så måste komma ihåg o lägga mig i tid oxå.

Hejsvejj

Inga kommentarer: