söndag 4 maj 2008

Utställning i Skellefteå

Idag gick det bra på utställningen tyckte vi själva iaf:) Henrik och Diesel var jätte fina, men Diesel gillade inte riktigt att gå på det där golvet i hallen så han gick lite konstigt. Dom var jätte duktiga där framme och Diesel stod så fint men domaren gillade inte att Diesel ännu är så spinkig och inte är så grov. Men han är ju bara 10 månader så det kommer. Men alla andra som dom sprang mot var ju redan gubbar allihopa, kraftigare och med större huvuden.

Detaljbeskrivning:

Maskulint välformat huvud. Mörka vackra ögon, något mera kraft i nospartiet kunde önskas. Kunde haft något kraftigare underkäke. Bra bett, välplacerade öron, bra pigment, bra hals. Behöver få lite mer välvda revben och mer volym i kroppen. Något höga hasor, passande benstomme, passande tassar. Nyttjar svans väl i rörelse. Rör sig med korta steg fram och bak. Har tendens att välva sin överlinje något i rörelse. Bra päls och färg. Välvisad!

Vi fick en 2:a och är nöjda med den här dagen. Nästa utställning blir eventuellt i Kalix, sedan i Gällivare. Det är även en utställning i Piteå och några veckor men jag tror inte att vi ska gå på allihopa.

Jag ska ladda upp nån bild senare när jag orkar. Är sååå slut just nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att ni är nöjda med dagen.
Välvisad ! Va Henkki är duktig.

Cathi sa...

Vad kul att det gick bra...känns bra att få "lön för mödan" när ni jobbat så duktigt! Kul att Henkka också blivit intresserad...kul att ha gemensamt intresse...

Älvan sa...

Hej på er! Vad duktiga dina killar var... det såg mycket bra ut. Kul att träffas, dock blev det ju inget surr. Själv var jag så nervös tills vi kom in i ringen då gick det bättre. Ha det så bra. Kramar från Lina & Chivve